Toernooi organiseren?

Verenigingen willen graag zelf een voetbaltoernooi organiseren op hun velden maar vaak is er een tekort aan vrijwilligers waardoor het toernooi niet van de grond komt. Er moet namelijk een hoop gebeuren om een succesvol toernooi te organiseren.

 

U kunt denken aan het uitnodigen van teams, poules indelen, veldverdeling, kleedkamer indeling, scheidsrechters toewijzen en uitslagen bijhouden. Sport Unlimited kan de gehele organisatie van uw toernooi uit uw handen nemen!

Verzorging tijdens voetbaltoernooien

Koud buffet, BBQ of borrelhapjes en snacks, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

Wij proberen elk voetbaltoernooi om iedereen met een voldaan gevoel richting huis te laten gaan.

 

Na het voetbal programma geven we gelegenheid aan de teams om te douchen en zich op te frissen. Wij zorgen ondertussen dat alles gereed staat voor de derde helft en de prijsuitreiking. 

 

Voetbaltoernooien zijn altijd inclusief bittergarnituur of snacks!

Voetbaltoernooien jeugd

Scheidsrechters

 

Een scheidsrechter is onmisbaar tijdens wedstrijden en voetbaltoernooien.

 

Het is voor de teams, spelers aanwezige belangrijk dat er een scheidsrechter in het veld staat die de wedstrijd(en) in goede banen leid.

 

Helaas is het aantal mensen dat vrijwilligerswerk doet bij verenigingen de laatste jaren sterk verminderd waardoor er voor meerdere functies en taken geen mensen zijn die dit willen invullen.

 

Wij zorgen voor voldoende scheidsrechters tijdens onze voetbaltoernooien en sport evenementen.

Voetbaltoernooien jeugd

Contact

Wilt u meer informatie of wilt u een toernooi organiseren bij uw vereniging, dan kunt u contact opnemen via info@sport-unlimited.nl